torstai 10. marraskuuta 2011

"Monday" morning

Ei tänään sentään ole maanantai, mutta kyllä kaikki meni taas hienosti. Paksumpi takki jossain talvi varastossa ja siellä samassa on myös paksummat paidat. Ehkä se on tämän päivän juttu hakea ne kaikki jostain :)
Sen lisäksi koirani joka ei pentuajan jälkeen ole ikinä tehnyt sisälle oli päättänyt kusta suoraan mun kenkään yön aikana. Onneksi tänään ei ollut kiire minnekkään ni voin rauhassa siivota tämän sotkun ja hakea paksut vaatteet.

Olen useasta paikasta lukenut ja miettinyt jos ostaisin uuden aktivointilelun tuolle hurtalle. Se on taas aloittanut hieman paikkojen tuhoamista onneksi vain tekstiilien muodossa. Onko jonkulla jotain hyvää ideaa lelun suhteen? Kun tuon kanssa ei auta toko treenit niissä käydään, mutta silti pitää aina toisinaan hieman maistella tyynyä tai maton reunaa. Myös sangyn pohjaa on maistettu.

Onneksi lohdutus jälkkäriä oli vielä bayley valkosuklaa juustokakkua! Hui mitä herkkua se onkaan! Ohjeissa oli 1,5dl bayleissia, mutta itse laitoin vain desin ja silti maku on erinomainen.

Luin taas lehtiä ja siltiin iski iltalehden tutkimus: Kauppa rikastuu, tuottaja köyhtyy
Kyllä  pistää vihaksi, että Suomessa nämä kaksi suurinta kauppa ketjua määräävät niin paljon asioista. Pitäisi saada ruuan hintoja alemmas ja eikös kaupoilla mennyt tuolloin 2000 ihan hyvin vaikka eivät saaneetkaan tuota 29% vaan vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti