torstai 10. marraskuuta 2011

Black & Red

Aloin katsella Seppälän verkkokauppaa. Ja miettimään pitäisikö vaatekaappia uudistaa hieman vaikka kylmät ilmat tulossa veti nuo hameet silti sen pidemmän korren heti :)

Seppälän sivuilta oleva kuva

 Mielestäni oikein kauniin tyyppinen hame. Kolme väriä (valkoinen, musta ja punainen) mutta mielestäni punainen on ehdottomasti se tämän hetken väri noista. Hieman väriä ja iloa ankeaan ja pimenevään syksyyn.
Kengät <3 Täysin rakastuin! Eikä yhteishinnaltaan olisi edes kovinkaan paha koko paketti 95,80€ (neuletakki, mekko, vyö ja kengät)

Tämä täytyy laittaa harkintaan ja vakavaan sellaiseen!





Seppälän sivuilta oleva kuva
 Vai pitäisikö vain suosiolla lähteä ensin Seppälään ja sen jälkeen alkaa etsiä niitä vanhoja neuleita ja muitakin paksumpia vaatteita.
Kuvassa link neuletakki ja on se vaan lämpimän ja hyvän näköinen! Väreinä vain punainen. Tässä kohtaa kaipaisin kyllä jonkun muunkin värin, koska kaikki ei punaisesta pidä.

Hinta 34.95€


Taidan lähteä kun löydän toiset kengät ni hieman kaupungille. Jos vaikka mukaan tarttuisi jotain kivaa pientä ja sen jälkeen alan katsella verkkokauppoja joista saisin sen aktivointilelun tuolle koiralle.

2 kommenttia:

  1. Toi neuletakki on tosi kivan näköinen :-) Mulle tulee punasesta aina ihan joulu mieleen :-)

    ♥ Anniina

    VastaaPoista
  2. Näytti kyllä hyvälle! Punainen on ihan kaunis väri :-)

    VastaaPoista